| Цього разу у нас в гостях золотий голос команди КВН "VIP" (Тернопіль), кумир представниць жіночої статі і просто гарний хлопчина Аркадій Войтюк. Сьогодні у нього 21 День Народження! Про що ж мріє Аркадій? П-05: - Команда КВН "Проект-05" вітає тебе з Днем Народження! Є святковий настрій? Аркадій: - Дякую Проекту - 05 за вітання! Настрій беззаперечно святковий! Мені сьогодні 21 - офіційно можна пити горілчані вироби! )) П-05: - Про який подарунок мрієш? Аркадій: - Мрію про два подарунки: 1)Щоб V.I.P класно зарекомендувало себе у Вишці! 2)Особисте - хочу потрапити у фінальну стадію вокального теле-шоу "Суперзірка", адже два тури кастингу пройшов і залишилося зі 100 потрапити у 24! Про інше не мрію, бо вже все маю! П-05: - Що тобі вже встигли подарувати? Хто поздоровляв? Аркадій: - Про подарунки мовчу, питання інтимне ))) Поздоровляють усі "кому не лєнь", тому навіть уже чув і вітання від Родичів з Канади! П-05: - Цього сезону твоя команда буде грати в Вищій Українській Лізі. Які відчуття від розуміння цього факту? Аркадій: - Вишка - хм. це мрія , я думаю, усіх КВНщиків...Наша команда йшла до цього усе своє КВНівське життя, тому не лишається вибору як "пахати" і "рвати" київського глядача! П-05: - Чим збираєтесь дивувати в цьому сезоні? Аркадій: - Як каже Мортал (Денис Мандзюк із Бомби), стандартними ВІПовськими жартами ))) Ні, ну звичайно будемо дивувати чимось актуальним..До "українки" ще пів року, тому можливі і зміни стилю команди + можливе поповнення числа людей у команді...Я запевняю, ви здувуєтеся ))) П-05: - Ще одружуватися не надумав?=) Аркадій: - Хахах ))) Блін,..ще ні...)) «Ведь я ж еще молодой, я еще страдаю ерундой»...))) Коли захочу женитися, то Вам обов'язко скажу...)) П-05: -Дякуємо, на все добре! Аркадій: - Дякую і Вам! Будьте чемні! ))) Натхнення у КВНі! Побажаємо Аркадію успіхів у Вищий Українскьій Лізі та в особистій справі. Сподіваємось, скоро почуємо його голос с динаміків радіомагнітол та у навушниках МП-3 плейерів=) Грайте КВН, Льошка Кеп=)
Подпись: ИМХО
|