Аркадий Войтюк - КВН-общение
Новые сообщения · Участники · Правила форума · Вернуться на главную ·
Страница 1 из 11
КВН-общение » Планета КВН » Гостиная » Аркадий Войтюк (команда КВН "V.I.P" (Тернополь))
Аркадий Войтюк
-Кэп-Дата: Понедельник, 01.03.2010, 01:08 | Сообщение # 1
АвторПельменей
Награды: 6
Статус: Offline
Цього разу у нас в гостях золотий голос команди КВН "VIP" (Тернопіль), кумир представниць жіночої статі і просто гарний хлопчина Аркадій Войтюк. Сьогодні у нього 21 День Народження! Про що ж мріє Аркадій?

П-05:
- Команда КВН "Проект-05" вітає тебе з Днем Народження! Є святковий настрій?
Аркадій:
- Дякую Проекту - 05 за вітання! Настрій беззаперечно святковий! Мені сьогодні 21 - офіційно можна пити горілчані вироби! ))
П-05:
- Про який подарунок мрієш?
Аркадій:
- Мрію про два подарунки:
1)Щоб V.I.P класно зарекомендувало себе у Вишці!
2)Особисте - хочу потрапити у фінальну стадію вокального теле-шоу "Суперзірка", адже два тури кастингу пройшов і залишилося зі 100 потрапити у 24! Про інше не мрію, бо вже все маю!
П-05:
- Що тобі вже встигли подарувати? Хто поздоровляв?
Аркадій:
- Про подарунки мовчу, питання інтимне ))) Поздоровляють усі "кому не лєнь", тому навіть уже чув і вітання від Родичів з Канади!
П-05:
- Цього сезону твоя команда буде грати в Вищій Українській Лізі. Які відчуття від розуміння цього факту?
Аркадій:
- Вишка - хм. це мрія , я думаю, усіх КВНщиків...Наша команда йшла до цього усе своє КВНівське життя, тому не лишається вибору як "пахати" і "рвати" київського глядача!
П-05:
- Чим збираєтесь дивувати в цьому сезоні?
Аркадій:
- Як каже Мортал (Денис Мандзюк із Бомби), стандартними ВІПовськими жартами ))) Ні, ну звичайно будемо дивувати чимось актуальним..До "українки" ще пів року, тому можливі і зміни стилю команди + можливе поповнення числа людей у команді...Я запевняю, ви здувуєтеся )))
П-05:
- Ще одружуватися не надумав?=)
Аркадій:
- Хахах ))) Блін,..ще ні...)) «Ведь я ж еще молодой, я еще страдаю ерундой»...))) Коли захочу женитися, то Вам обов'язко скажу...))
П-05:
-Дякуємо, на все добре!
Аркадій:
- Дякую і Вам! Будьте чемні! ))) Натхнення у КВНі!

Побажаємо Аркадію успіхів у Вищий Українскьій Лізі та в особистій справі. Сподіваємось, скоро почуємо його голос с динаміків радіомагнітол та у навушниках МП-3 плейерів=)
Грайте КВН, Льошка Кеп=)

Подпись:
ИМХО

СвятДата: Пятница, 28.05.2010, 15:00 | Сообщение # 2
Чемпион Вышки
Награды: 1
Статус: Offline
Хорошого КВН їм ВУЛ!!!))

КВН-общение » Планета КВН » Гостиная » Аркадий Войтюк (команда КВН "V.I.P" (Тернополь))
Страница 1 из 11
Поиск:

Тампопечать ручки известнейших мастеров с нанесением логотипа.. Внимание - продаж квартир у львові ! для вас.. Related Searches: pc5, komatsu tip-rock chisel bucket teeth, komatsu excavator zhou Guannan.
Copyright MyCorp © 2012 При публикации материалов ссылка на сайт proekt-05.com.ua обязательна.
Создать сайт бесплатно