Хотин – «Битва націй» - КВН-общение
Новые сообщения · Участники · Правила форума · Вернуться на главную ·
Страница 1 из 11
КВН-общение » Жизнь » Жизнь ХУУПа » Хотин – «Битва націй» (ХУУП в Хотині)
Хотин – «Битва націй»
РомашкаДата: Воскресенье, 09.05.2010, 21:53 | Сообщение # 1
Масляков-младший
Награды: 0
Статус: Offline
Наш університет пропонує студентам відпочинок не лише недалеко від його стін, але й далекі поїздки з цікавими подіями. Недавно відбулась поїздка студентів ХУУП до Хотину.
Ось думка Яринчак Ольги (2-УЕ):

"1 травня Профком Профспілки студентів нашого рідного університету на чолі з Костянтином Осадчуком організував безкоштовну поїздку студентів (членів Профспілки) на перший міжнародний фестиваль історичної реконструкції середньовіччя «Битва націй», який відбувся у місті Хотин. За перемогу у турнірах змагалися національні збірні України, Росії, Польщі та Білорусі, загалом представники понад 50 найкращих клубів історичної реконструкції. Призовий фонд фестивалю складав 15 тисяч євро(!).

У поїздці взяли участь 55 студентів, що подорожували комфортабельним автобусом.
Перше враження - ми потрапили у казку! Про це говорило все: одяг учасників фестивалю, який був точною копією того, що люди носили в середні віки, посуд, а також музика, яка супроводжувала бої. Якби не камери, преса та туристи, складалося враження, що хтось винайшов машину часу і ми потрапили в середньовіччя.

Захоплення викликало усе, що бачили у цей день: велична фортеця, яка гордо височіє на березі Дністра; відважні бої, на яких зібралися наймужніші воїни Європи; етнічні танці та пісні, а також середньовічний побут, яким було насичено все навколо.

Головне, ми отримали позитивний заряд енергії, незабутні враження і запам’ятаємо надовго ту атмосферу, яка перебувала у автобусі, коли по дорозі додому студенти весело співали «Червону руту» чи «Ти ж мене підманула».

Адже студенти Хмельницького університету управління та права вміють весело, цікаво, згуртовано, а головне здорово проводити свій вільний час, бо ми – дружня велика родина, яка вміє гарно навчатися і класно відпочивати (разом з Профспілкою студентів)!!!"

Джерело цитати http://univer.km.ua/news.php?news=574.
На сайті університету також є фотографії з поїздки (може хтось і себе знайде на них).

Подпись:
Все.

СвятДата: Пятница, 21.05.2010, 17:51 | Сообщение # 2
Чемпион Вышки
Награды: 1
Я по телебаченню репортаж бачив))) Навіть з синього екрану зрозумів, що там було класно!

СветкаДата: Воскресенье, 23.05.2010, 22:37 | Сообщение # 3
Друг
Я всё єто в реальности видела. Потрясающая поездка!!!! Море позитивных впечатлений. Начиная тематическими костюмами, аттракционами и заканчивая рыцарскими боями.
А сколько адреналина получила, стоя недалеко от поля сражений. В общем, словами всю атмосферу тяжело передать. Это нужно прочувствовать, побывать там.

Также очень понравилась организация праздника. Подошли к мероприятию серьезно, и результат само собой позитивный.
В следующий раз хочу поехать на все три дня и с палаткой))))

СвятДата: Вторник, 25.05.2010, 17:53 | Сообщение # 4
Чемпион Вышки
Ти там була і нічого не розповідала?((((

ЙЯДата: Вторник, 01.06.2010, 02:51 | Сообщение # 5
Масляков-старший
а я там був, проїздом! не залишився подивитись, бо треба було дуже довго чекати, а часу тоді було обмаль! зато я нарешті побачив Кам'янець і гарно там провів час!

Подпись:
ОГОЛОШЕННЯ: шукаю реставратора печінки

РомашкаДата: Воскресенье, 06.06.2010, 10:49 | Сообщение # 6
Масляков-младший
Я в Кам'янці раніше (багато років назад) бачив подібні заходи (думаю, Іра також). А ще я частенько буваю у своїх родичів в Меджибожі, де також є історина пам'ятка - фортеця і інколи проводяться цікаві події. То мені вони, мабуть не такі цікаві, як тим, хто це бачить це вперше.

Подпись:
Все.

СветкаДата: Понедельник, 21.06.2010, 15:18 | Сообщение # 7
Друг
Не думаю,что именно такое.Так как организаторы мероприятия говорили, что этот международный фестиваль такого масштаба и организации впервые был организован и проведен именно в Хотыне. Но спорить с Вами не стану. может нас обманули)))
Кстати, на этих выходных похожее происходило и в Киеве. biggrin

КВН-общение » Жизнь » Жизнь ХУУПа » Хотин – «Битва націй» (ХУУП в Хотині)
Страница 1 из 11
Поиск:

профессиональный фотограф киев
Copyright MyCorp © 2012 При публикации материалов ссылка на сайт proekt-05.com.ua обязательна.
Создать сайт бесплатно