Новые сообщения · Участники · Правила форума · Вернуться на главную ·
Страница 1 из 11
КВН-общение » Жизнь » Жизнь города » Квитки на автобус можна купувати “туди і назад” (Їдьте в обидві сторони, а купуйте білет в одній касі)
Квитки на автобус можна купувати “туди і назад”
РомашкаДата: Пятница, 30.04.2010, 15:23 | Сообщение # 1
Масляков-младший
Награды: 0
Статус: Offline
В квиткових касах на автостанціях багатьох міст Хмельниччини працює комп’ютерна система на зразок тієї, що функціонує на залізниці.
- Приміром, прямо в Хмельницькому пасажир може купити квиток на автобус, який відправлятиметься із Волочиська до якого-небудь села в цьому районі, або назад до обласного центру, - розповіла завідуюча квитковими касами хмельницької автостанції № 2 Неля Соловей. – Це дуже зручно, адже в такому разі, доїхавши з обласного центру до Волочиська, людина може вже не хвилюватись, вдасться їй купити квиток на інший автобус, чи ні.
Вартість такого замовлення квитків складає гривню. На Хмельниччині комп’ютерна система міжстанційного зв’язку діє в обласному центрі на автостанціях № 1, 2, 3, а також в Красилові, Волочиську, Кам’янці-Подільському та деяких інших районних центрах. Також тут можна придбати квитки на автобуси з автостанцій Миколаївської та Чернівецької областей, які також підключені до цієї системи.
- Я в Хмельницькому квитки на автобус, який відправляється з іншого міста, ще жодного разу не купував, і про таку систему чую вперше, - сказав житель Хмельницького Сергій Дзюбак, який їхав з автостанції № 2 до Давидківців. – Але тепер, коли взнав, що так можна, то, мабуть, скористаюсь такою послугою. Адже це виходить досить зручно.
Крім того, за словами Нелі Соловей, у такий спосіб можна купувати квитки не тільки в день відправлення автобуса, але й до 45 діб наперед. В такому разі, окрім вартості квитка, треба буде сплатити додатково ще дві гривні.
Інформаційна служба газети «Діловий тижневик «ВСІМ»
Джерело http://20minut.ua/news/174373.html

Подпись:
Все.

-Кэп-Дата: Воскресенье, 02.05.2010, 11:30 | Сообщение # 2
АвторПельменей
Награды: 6
Уже можно покупать билеты и по Интернету. Куда угодно и и откуда угодно.

Сайт http://bus.com.ua/ - очень удобно!

Подпись:
ИМХО

РомашкаДата: Понедельник, 03.05.2010, 21:15 | Сообщение # 3
Масляков-младший
Награды: 0
Я про це й сайт знав давно, але не бачив там функції покупки по інету sad
Там іноді застарілі дані бувать. Я одного разу дивився інфу на ньому і на вокзалі - дещо не співпало.

Подпись:
Все.

-Кэп-Дата: Вторник, 04.05.2010, 10:46 | Сообщение # 4
АвторПельменей
Награды: 6
Раньше там все было очень неадекватно. В последнее время очень актуальная информация и очень много полезных сведений.
Даже пишет, есть ли свободные места в том или ином рейсе.

Подпись:
ИМХО

СвятДата: Четверг, 20.05.2010, 20:00 | Сообщение # 5
Чемпион Вышки
Награды: 1
З цим інтернетом скоро вже нічого живого не буде))

ЙЯДата: Вторник, 01.06.2010, 02:48 | Сообщение # 6
Масляков-старший
ага)
ми скоро через інтернет і їздити будем, і виступати!=)))

Подпись:
ОГОЛОШЕННЯ: шукаю реставратора печінки

СвятДата: Вторник, 01.06.2010, 14:07 | Сообщение # 7
Чемпион Вышки
Я думаю люди до цього не скотяться!

КВН-общение » Жизнь » Жизнь города » Квитки на автобус можна купувати “туди і назад” (Їдьте в обидві сторони, а купуйте білет в одній касі)
Страница 1 из 11
Поиск:

Copyright MyCorp © 2012 При публикации материалов ссылка на сайт proekt-05.com.ua обязательна.
Создать сайт бесплатно